+46.8.645.11.40 daniel@edata.se

OM OSS

eData Solutions AB

eData Solutions AB är ett privatägt företag som grundades i Stockholm 1997. Vi är specialister på rekrytering, headhunting, bemanning samt säkerhet.

Näringslivet har tyvärr fått erfara att det blir väldigt kostsamt med mindre bra rekryteringar. En dålig rekrytering kostar i genomsnitt ca 700.000 SEK och antalet som misslyckas är tyvärr stort. Endast 45 procent av rekryteringar i stora företag och 52 procent i småföretag är mycket framgångsrika.

Kompromissa aldrig med kvalitet! Lämna rekryteringen till oss och koncentrera dig på det du är bra på!

VERKSAMHET

Hitta rätt medarbetare / konsult

 

Vår specialitet är att hitta rätt medarbetare enligt olika företags behov. 

Främst arbetar vi med rekrytering. När ett resursbehov uppstår hos våra kunder ser vi till att snabbt och effektivt hitta en lämplig medarbetare och säkrar både process och medarbetare genom tester, säkerhetsprövningsintervjuer samt bakgrundskontroller

Vi erbjuder även så kallade ”hyrköp” lösningar där företag får möjligheten att, under en begränsad tid, prova kandidaten innan en eventuell rekrytering ska äga rum. Under prövotiden är kandidaten anställd av eData och arbetar som konsult hos kunden.

Vi erbjuder dessutom konsultlösningar. Vi har ett stort nätverk av konsulter och drar oss inte för åta oss även de svåraste uppdrag. När det gäller omfattning är det du som kund som bestämmer, vi ställer upp oavsett projektets längd.


Tack vare vår flexibilitet, snabbhet och professionalism kan vi tillgodose våra kunders fullständiga behov av resurser.

Vi står till tjänst oavsett om det gäller en planerad rekrytering eller ett kortare / längre konsultuppdrag eller. Vi eftersträvar långsiktiga affärsrelationer med våra kunder och tar gärna på oss ansvaret som våra kunders enda leverantör av konsultinköp.

Kontakta oss för mer information!

AFFÄRSIDÉ

Den nya generationen rekryterings- och bemanningsföretag som säkrar dina kandidater och säkerställer kvaliteten på hela processen.

Har du bestämt dig ännu?